Onze nieuwe website online!

We bestaan al een tijdje, maar je wilt toch blijven vernieuwen en met de tijd meegaan…

In 2011 hadden we onze huisstijl vernieuwd en het werd wel weer eens tijd om hier opnieuw goed naar te kijken. We kregen het idee om de oogzorg en compressietherapie van meer te scheiden van elkaar. Dit hebben we gedaan, maar wel 1 soort centraal logo te laten maken met een ander onderschrift voor de 2 verschillende onderdelen. De nieuwe kleuren zijn fris en eigentijds met een mooi nieuw logo.

Om de informatie zo duidelijk mogelijk te houden voor onze klanten hebben we ook de huisstijl (visitekaartjes, afsprakenkaartjes, etc.) los getrokken van elkaar. De stijl heeft natuurlijk wel veel raakvlakken, want het hoort tenslotte nog wel bij elkaar 😉

 

Naast de huisstijl was het dus ook nodig om een aparte website te maken voor de compressietherapie (steunkousen, sportbandages, hulpmiddelen, etc.). We zijn erg tevreden over het resultaat en nodigen u graag uit om onze website goed te bekijken. Als u daarna dan nog goede tips en adviezen heeft om de website nog beter te maken, dan horen wij die heel erg graag!!

Nieuw website Harting Compressietherapie