Harting: specialist in compressietherapie en oogzorg

Al ruim honderd jaar is Harting een bekende naam in de regio Nijmegen. Oorspronkelijk stond Harting bekend vanwege de oogzorg en oogmode, maar sinds ruim veertig jaar biedt de zaak ook compressietherapie. Caroline van Breukelen staat sinds 2001 aan het roer.

Team Compressietherapie

Het team van Harting Compressietherapie bestaat uit compressietherapie specialisten Caroline van Breukelen en Sandra Eijgenhuijsen.

Caroline van Breukelen
Eigenaar / Bandagiste
Ik ben Caroline van Breukelen-de Ruiter, eigenaar en compressietherapiespecialist, Je herkent mij misschien aan mijn stem: aan de telefoon ben ik namelijk het eerste aanspreekpunt. Verder verzorg ik de administratie en de planning voor mijn collega Sandra. Mijn vaste plek is onze winkel in de Hertogstraat (oogmode en oogzorg) daar ondersteun ik iedereen en ben uw aanspreekpunt daar voor de elastische kousen, braces en sportbandages.
Stuur een emailBel CarolineLinkedIn profiel
Sandra Eigenhuijsen
Bandagiste
Mijn naam is Sandra Eigenhuijsen – Hendriks en ik ben sinds 2005 werkzaam bij Harting Compressietherapie. In 2005 begon ik als administratief medewerkster. Na anderhalf jaar werd mij gevraagd of ik de opleiding Consulent Therapeutische Elastische Kousen wilde gaan volgen en dit heb ik met veel plezier gedaan en afgerond. Sinds 2008 werk ik als Consulent TEK. Ik werk 3 dagen per week, kom bij mensen thuis, of mensen komen naar onze locaties. De omgang met mensen vind ik geweldig en geeft mij veel voldoening. Voor advies of een TEK bent u bij mij aan het juiste adres.
Stuur een emailBel SandraVolg ons op Facebook

Erkenning

Harting Compressietherapie is een erkend leverancier van therapeutische elastische kousen en is aangesloten bij de SEMH. Ook is Harting aangesloten bij THEKON, een platform met acht leveranciers van medische hulpmiddelen.

logo SEMH

Waarschijnlijk kent u ons ook van…

Harting Oogmode en OogzorgHarting oogmode & oogzorg is sinds jaren gevestigd aan de goed bereikbare Hertogstraat in Nijmegen. Het is een gezellige winkel met een moderne uitstraling, uitgebreide collectie en innovatieve apparatuur. Het team van Harting oogmode & oogzorg bestaat uit een optometrist, orthoptiste en opticiens. Ons doel is om elke klant meer dan tevreden de deur uit te zien gaan. Daar zetten de medewerkers zich voor honderd procent voor in. Je zult je dan ook gegarandeerd thuisvoelen in onze winkel.

Vragen over compressietherapie?

Wil je meer weten over compressietherapie? Neem dan contact met ons op

+31 024 329 52 00info@hartingbandages.nl